Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Előételek
|
||||||
|
||||||
Hozzávalók:
• 1 db közepes nagyságú cékla
• 4 db burgonya • 1 nagy sárgarépa • 20 dkg zöldborsó • 40 dkg savanyú káposzta • 1 fej vöröshagyma • olívaolaj
Hirdetés
|
||||||
Elkészítés:
A zöldségeket meghámozzuk, a céklát, a burgonyát, a sárgarépát kb. 1x1 cm-es kockára vágjuk. A céklát feltesszük sós vízben főni. Másik edényben főzzük a répát, majd ha már félig főtt, hozzáadjuk a burgonyát, majd a zöldborsót. Közben a hagymát apróra vágjuk és a savanyú káposztát is szétvagdaljuk. Ha a zöldségek már puhák, egy üvegtálban összekeverjük az összetevőket, majd olívaolajjal meglocsoljuk. Ha kell, sózzuk. Minél apróbbak az összetevők, annál finomabb a saláta.
Szép színes salátát kapunk, mely pár nap múlva a céklától bíborvörös lesz
Elkészítési idő:
1 óra
|
||||||
Kategóriák:
Cimkék:
|
||||||
id:3824 |
2012-08-14 16:49:13 |