Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Vad
|
||||||
|
||||||
Vadas házinyúl képes recept
|
||||||
Elkészítés:
A páclé hozzávalóit 20 percig fõzőm. Amikor kihűlt, beleteszem a lehártyázott húst. Két-három napig érlelem, közben forgatom.
A főzés napján a húst letörölgetem, forró zsírban átforgatom, vele párolom a zöldségeket, a hagymát és a borsot. Mikor minden puha, a zöldséget áttöröm, visszateszem a lébe, behabarom. Mustárral, citromlével és -héjjal ízesítem, spagettivel tálalom.
Elkészítési idő:
2 óra
|
||||||
id:360 |
2009-03-06 22:02:52 |