Navigáció: Címlap Receptek Húsételek Vad Vadas házinyúl

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Vad

1
3

Vadas házinyúl

Hozzávalók:
Páclé:
1 fej hagyma
2 gerezd fokhagyma
2 liter víz
8 szem bors
5 szem koriander
5 szem borókabogyó
2 babérlevél
1 szerecsendió-virág

1 nyúl hátsó combja és gerince 2 sárgarépa
2 fehérrépa
1 kis zeller
1 dl bor
1 kis fej hagyma
2 dl tejföl
zsír
5 szem bors
pirospaprika
1 citrom
mustár
Vadas házinyúl képes recept
Elkészítés:
A páclé hozzávalóit 20 percig fõzőm. Amikor kihűlt, beleteszem a lehártyázott húst. Két-három napig érlelem, közben forgatom.
A főzés napján a húst letörölgetem, forró zsírban átforgatom, vele párolom a zöldségeket, a hagymát és a borsot. Mikor minden puha, a zöldséget áttöröm, visszateszem a lébe, behabarom. Mustárral, citromlével és -héjjal ízesítem, spagettivel tálalom.
Elkészítési idő: 2 óra
KategóriákKategóriák:
CimkékCimkék:
Kedvencekhez adom Ezt a receptet elkészítettem én is Ez a recept tetszik, szavazok rá Elküldöm e-mailben
Ezt a receptet megosztom másokkal
Kedvencekhez adom a recept beküldőjét
Beküldte:
MneKata adatlapjaMneKata

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!

Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Gasztrokalandor pontok: 1275
Kedvencekhez adta (1):
Gitta
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólások (3)Add Comment
0
...
Írta: thomas 2005, 2010. 06. 07
finom
0
...
Írta: thomas2205, 2010. 06. 07
kapd

Edit
...
Írta: Edit, 2010. 05. 27
Én is készítettem vadasan házinyúlat,egy kicsit másképp.
Nagyon jó a recept,majd az enyémet én is feltöltöm.
Üdvözlettel:Edit.
Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

busy
id:360
2009-03-06 22:02:52

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!