Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Receptek - Szilveszteri receptek
Egy serpenyőbe, felforrósított olajon puhára pároljuk a karikára vágott hagymát. Hozzáadjuk a cukrot, és 2-3 percig barnítjuk. A hús...
|
3
1
Előkészítés: A mandulát finomra daráljuk és összekeverjük a porcukorral meg a keserű mandula-aromával; a tojásfehérjéből kemény habot...
|
1
A káposztát vágjuk vékonyra, a répát pedig julienne-re. A hagymát szintén vékonyra szeleteljük fel. A zöldségeket keverjük össze a...
|
A sütőporral elvegyített lisztet a vajjal, 7 dkg porcukorral, a sóval, a rummal, a citromhéjjal, a tojássárgájával és egy evőkanál hideg...
|
A combot sóval bedörzsöljük, a szilvát a borba áztatjuk, és így hagyjuk őket egy órán át. Ezután a combot a bőrős felével lefelé...
|
1
1
Ha a káposzta túlságosan savanyú, akkor átmosom.
A húsokat kb. 2 cm-es kockákra vágom.
Forró zsíron átforgatom, hogy minden oldala...
|
5
2
A tejet, a tejszínt, a cukrokat állandó keverés mellett felfőzzük. Ha felforrt félig kihűtöm. Hozzákeverem a mogyorókrémpotr, és...
|
A főtt tojást meghámozzuk, cikkekre vágjuk, és a kisujjnyi széles csíkokra metélt lazaccal csinosan tálra rakjuk. A jól lecsöpögtetett...
|
1. A megmosott rizst 15 percig vízben áztatom- A megtisztított hagymát és a KULENT megdarálom. A káposztalevelek vastag ereit levágom és...
|
Elkészítése:
A tészta hozzávalói összegyúrjuk, 1 órát pihentetjük, vékonyra kinyújtjuk,
pogácsát szaggatunk...
|
1
A lencsét válogatás után megmossuk,és főzés előtt 1-2 órával beáztatjuk.
A szalonnát felkockázzuk.
A hagymát,fokhagymát apróra...
|
A beáztatott csicseriborsót enyhén sós vízben puhára főzzük. A csülköt elősütjük. Elkészítünk egy hagymaalapot. A kockára vágott...
|
1
A tojásfehérjét olyan keményre verjük, hogy felfordítva ne csússzon ki a tálból. Óvatosan hozzákeverjük a diót, porcukrot és a...
|
1
1
A halat megborsozzuk sózzuk, egy kis lábasba ujjnyi magasan vizet engedünk, egy kevés citromlével ízesítjük , majd a halat megpároljuk...
|
3
A lisztebe belekeverjük a sütőport és 1 csomag vaníliás cukort és a diót. Elmorzsoljuk benne a margarint. Hozzáadjuk a tojássárgákat és...
|
1
Felforrósítjuk az olajat, és a húsok mindkét oldalát pirosra sütjük. Kivesszük az olajból, és beletesszük a lisztet, a paradicsompürét,...
|
6
1
2
1
A káposztát felvágjuk vízbe feltesszük főni besózzuk,fűszerezzük ha megpuhult bele dobjuk a karikázott virslit,és a rántással...
|
1
1
A burgonyát héjában, sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, és megvárjuk, amíg kihűl. Hideg vizet ne öntsünk rá, a burgonyát ne áztassuk,...
|
Forrósítsunk olajat, majd pároljuk meg benne a felkockázott hagymát, zúzott fokhagymát és az aprított zellert. Adjuk hozzá a megmosott...
|
1
Egy őzgerincsütőt kibélelünk bacon szeletekkel kersztben úgy,hogy kétoldalt kilógjon a szalonna.
Három szelet karajt...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57