Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Desszertek
|
||||||
Elkészítés:
1. 6 tojásból gáztepsi méretű piskótát sütünk. Még langyosan feltekerjük egy konyharuhára, ha kicsit kihűlt, kitekerjük, hűlni hagyjuk, majd meglekvározzuk (a gyümölcs betéthez hasonlóval). Ha jól összeállt a tekercs, felszeleteljük és egy formát (tál, tégla formát) kifolpackozunk, és beletesszük szorosan a tekercseket.
2. A zselatint felmelegítjük 1, 5 dl vízben (mikróban is lehet, közepes hőfokon). Krém készítése: 1. A túrót kiverjük a margarinnal, a tojás sárgával, vaníliás cukorral, 8 dkg porcukorral, citrommal. 2. 2 tojásfehérjét 8 dkg porcukorral keményre verjük. 3. A tejszínhabpótlóport az előírásnak megfelelően + 8 dkg porcukorral keményre verjük. 4. Mindent óvatosan összekeverünk, beletesszük a gyümölcs darabokat és a langyos zselatint.
Elkészítési idő:
1 óra
|
||||||
Kategóriák:
Cimkék:
|
||||||
Beküldte:
|
||||||
id:1549 |