Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Receptek
54
8
10
15
A tésztát meg gyúrjuk és 2 lapot sütünk egy nagy gáztepsi hátulján.
A krém hozzá valóit felfőzzük, majd ha kihűlt a margarin cukor...
|
36
1
6
7
A tésztához kemény habbá verjük a tojásfehérjét, majd hozzáadjuk a többi anyagot, és vajazott-lisztezett tepsiben megsütjük. Kb 20-30...
|
22
2
4
6
A tojásokat egészben felverjük,tovább kavarjuk az 1 bögre porcukorral,olvasztott vajjal.
Hozzáadjuk a tejet és a sütőporral elkevert...
|
24
6
5
5
Tészta:
A tojássárgáját habosra keverjük a porcukorral, majd belekeverjük a többi hozzávalókat is, végül a keményre felvert...
|
26
2
4
A túrót alaposan kikeverjük 1 dl tejjel meg a vaníliás cukorral.A langyos vajat a cukorral ugyancsak kikeverjük,majd a túrót a cukros vajjal...
|
8
2
4
A tészta hozzávalóiból a szokásos módon kelt tésztát készítünk,majd fél óráig kelesztjünk.
Közben elkészítjük a tölteléket. A...
[Tészták]
|
19
4
2
4
A hozzávalókat összedolgozzuk, 2 órát pihentetjük, majd 2 mm vékonyra nyújtjuk, és 2 cm-es csíkokra vágjuk.
A margarinból és a...
|
11
1
3
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, kisodorjuk, felét egy kizsírozott, kilisztezett tepsibe tesszük.
Töltelék: 8 tojássárgáját, 25 dkg...
|
3
1
1
3
Az olíva olajon megpároljuk az összevágott vöröshagymát, majd rádobjuk a kockára vágott krumplit és a bazsalikom leveleket. Átforgatjuk,...
[Levesek]
|
4
1
3
A meghámozott nyers krumplit kis lyukú reszelőn lereszeljük.
Ráütjük a tojásokat, a szálasra vágott hagymát, az átnyomott fokhagymát,...
|
3
3
A vajat, cukrot, vaníliát, vizet, kakaót, zselatin lassú tűzön 5 percig kavarjuk, amikor langyosra kihűlt, 2-3 marék puffasztott rizst...
|
7
1
3
3 tojásból szokásos módon összeállítjuk a tésztát és sütőpapiros - kapcsos - tortaformában elsimítjuk.
Felverjük a tojás fehérjét...
|
8
1
2
3
A hússzeleteket kissé kiklopfolom, sózom borsozom, és egy kis vegetával is ízesítem, és megforgatom a lisztben. A karfiolt rózsáira szedem,...
|
7
1
2
3
A vízet a cukorral szíruppá főzzük,hozzáadjuk a felaprított epret és a citrom levét és készre főzzük.
Kihűtjük és hozzákeverjük a...
|
5
3
3
A lisztet,sütőport,vajat,cukrot,és 1 egész tojást Jól összegyúrunk.Tepsibe kisütjük.Ha kihűlt,a tésztát gyümölcsízzel...
|
1
4
3
A megmosott mazsolát beáztatjuk rumaromás teába.
A kekszet összemorzsoljuk a vajjal vagy rámával,majd hozzáadjuk a hozzávalókat,kivéve a...
|
20
3
2
3
A bundához valókat csomómentesen elkeverjük, beletesszük a kockára vágott csirkemellet majd bő olajban ropogósra sütjük. A máz...
[Szárnyas]
|
5
1
3
Elkészítés
A lisztet a Ramával elmorzsolom.
A cukrot és a tojást összekeverem a langyos tejben feloldott szalalkálival. Felezem a...
|
6
1
1
3
A hozzávalók személyenként értendők, tehát ha több személynek késztjük, akkor a személyek száma szerint kell növelni a...
|
3
3
3
A hozzávalókat jól összegyúrjuk. Pogácsákat szaggatunk belőle,melyeket tojással megkenve,reszelt sajttal megszórva közepesen meleg...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57