Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Receptek
54
8
10
15
A tésztát meg gyúrjuk és 2 lapot sütünk egy nagy gáztepsi hátulján.
A krém hozzá valóit felfőzzük, majd ha kihűlt a margarin cukor...
|
36
1
6
7
A tésztához kemény habbá verjük a tojásfehérjét, majd hozzáadjuk a többi anyagot, és vajazott-lisztezett tepsiben megsütjük. Kb 20-30...
|
24
6
5
5
Tészta:
A tojássárgáját habosra keverjük a porcukorral, majd belekeverjük a többi hozzávalókat is, végül a keményre felvert...
|
22
2
4
6
A tojásokat egészben felverjük,tovább kavarjuk az 1 bögre porcukorral,olvasztott vajjal.
Hozzáadjuk a tejet és a sütőporral elkevert...
|
18
4
A darált kekszet összegyúrom a cukorral, a margarinnal és egy kevés tejjel, csak annyival, hogy linzertészta keménységű legyen. Egy közepes...
|
1
4
3
A megmosott mazsolát beáztatjuk rumaromás teába.
A kekszet összemorzsoljuk a vajjal vagy rámával,majd hozzáadjuk a hozzávalókat,kivéve a...
|
3
Az előző nap beáztatott babot a füstölt csülökkel feltesszük főni annyi vízben, amennyi éppen ellepi. Ha felforrt, hozzáadjuk a...
[Levesek]
|
5
3
3
A lisztet,sütőport,vajat,cukrot,és 1 egész tojást Jól összegyúrunk.Tepsibe kisütjük.Ha kihűlt,a tésztát gyümölcsízzel...
|
3
3
2
A porcukrot a vajjal habosra keverjük apránként hozzáadjuk a gesztenyemasszát és belekeverjük a vaníliás cukrot is.Papirral kibélelt...
|
7
4
3
2
Elkészítése:
a tészta hozzávalóit összegyúrjuk,két részre osztjuk.
Kisodorjuk,két lapot sütünk 20×30 cm-es vajjal lekent tepsi...
|
3
3
3
A hozzávalókat jól összegyúrjuk. Pogácsákat szaggatunk belőle,melyeket tojással megkenve,reszelt sajttal megszórva közepesen meleg...
|
6
2
2
Az összes hozzávalót jól összekeverjük. 5 percet állni hagyjuk, majd közepesen forró olajba, evőkanál segítségével golyókat szaggatunk...
|
5
1
2
1
A lisztet, sütőport, barnacukrot, szódabikarbónát, fahéjat, sót, darált diót keverjük össze alaposan egy tálban.
A tojást keverjük...
|
1
1
2
2
A meghámozott almákat lereszeljük,vajon a fehérborral megpároljuk.Egy lábasban vajon,a fehérborral megpároljuk.Fahéjjal,cukorral...
|
4
2
A csirkemellet lebőrözzük és két darabra vágjuk, a közepén levő nagy szegycsontot kiemeljük. Az ananászból néhány darabot laskára...
[Szárnyas]
|
2
2
2
A cukrot a 2 egész tojással.és a két sárgájával habosra keverjük,majd hozzáadjuk a 20 dkg liszttel elkevert sütőport,3 dkg ánizsmagot a...
|
1
2
2
Az apróra vágott hagymát beletesszük a bográcsba, rátöltünk 11 dl hideg vizet, beledobjuk a már 2 órával előbb feldarabolt és besózott...
|
2
2
2
A lisztet a sütőporral,a zsírral,a porcukorral,kevés sóval,l dl tejjel először késsel,aztán nyújtófával jól eldolgozzuk,aztán...
|
5
4
2
A tojások fehérjét külön felverem egy csipetnyi sóval.
A többi hozzávalót összekeverem, majd a végén a habbá vert tojásfehérjét is...
|
2
2
A megmosott megtisztított csirkemájat egyenként baconszalonnába tekerjük, előmelegített serpenyőbe a bacont szép pirosra sütjük....
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57