Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Egytálételek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
Az egész karaj közepét kivájtam.
A kivájt húst kockákra vágtam. A karajt sóztam,borsoztam. A töltelékkel megtöltöttem: az apróra vágott húst sóztam,borsoztam,a2db tojást felvertem,hozzáadtam,3ek.tejfölt ,az apróra vágott petrezselyemzöldet és a felkockázott pritamin paprikát is. Mindezeket összekevertem 2-3 evőkanálnyi liszttel,hogy ne legyen folyós a töltelék és a húst megtöltöttem. A karajból 1-1 szeletet félre tettem és a megtöltött karaj mindkét végét betömtem,mert a massza kifolyt volna. Tepsibe tettem,fóliával lefedtem és sütöttem. A vége felé a fóliát levettem,hogy jó piros színe legyen.
Elkészítési idő:
1,5 óra
|
||||||
Kategóriák
![]() |
||||||
id:2674 |
2010-06-23 00:10:53 |