Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Egytálételek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A burgonyát meghámozzuk, és almareszelőn lereszeljük. Összekeverjük a gyalult tökkel, a felvert nyers tojással, a vegetával, a törött borssal és egy kevés sóval. Közepes méretű tepsit kikenünk olajjal, liszttel megszórjuk, majd a réteslapot beleterítjük. Erre rásimítjuk a tökös-burgonyás masszát és a tetejét szép egyenletesre simítva, előmelegített forró sütőbe toljuk. Közepes lángon pirosra sütjük, majd még melegen kockákra vágjuk. Különleges alkalmakkor köret is lehet, de önálló vacsoraételnek is megfelel.
Elkészítési idő:
1 óra
|
||||||
Kategóriák:
Cimkék:
|
||||||
id:304 |
2009-02-25 22:43:27 |