Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Sertés
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A tarja szeleteket enyhén kiverjük.
A sót,borsot,pirospaprikát összekeverjük,és ezzel a hús mindkét oldalát bedörzsöljük. (Ezt már előző nap is elkészíthetjük,alufóliába tekerve hűtőben érlelhetjük sütésig) A meghámozott burgonyát karikára vágjuk,a paprikát,paradicsomot szintén. A szalonnát vékony szeletekre vágjuk. Olajozzunk ki egy kisebb tepsit,vagy megfelelő méretű tűzálló tálat. Alulra terítjük az enyhén besózott burgonyakarikákat,erre kerülnek a hússzeletek,a paprika és paradicsom szeletek,és a szalonna. Az egészet leöntjük tejföllel. Fóliával letakarva közepes tűznél süssük,majd a sütés befejezése előtt,ha már a hús is megpuhult vegyük le a fólát,és kicsit pirítsuk meg a tetejét. Salátával tálaljuk
Elkészítési idő:
1 óra
|
||||||
id:2230 |
2010-04-26 19:46:54 |