Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Levesek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A pulykacombot megmossuk, és kis kockákra vágjuk, a vöröshagymát megtisztítjuk, és finomra aprítjuk. A vöröshagymát felhevített olajban megdinszteljük, hozzátesszük a kockákra vágott húst, és együtt pirítjuk tovább, megvárva, míg a hús kifehéredik. A sárgarépát, a fehérrépát, a gombát megtisztítjuk, megmossuk, kockákra vágjuk, és a levesbe tesszük. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zöldborsót. Liszttel megszórjuk, felengedjük vízzel és tejszínnel, majd lassú tűzön puhára, főzzük. Hozzáadjuk a finomra vágott tárkonyt, majd utána, ízesítünk. Egyet rottyan és forrón tálaljuk.
belekeverjük a tárkonyecetet és a citrom levét. Ha kell utána, ízesítünk. Egyet rottyan és forrón tálaljuk.
Elkészítési idő:
30 perc
|
||||||
id:501 |
2009-03-10 15:28:30 |