Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Levesek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A hagymát apróra vágom és olajon üvegesre párolom. A húst kockára vágom és a hagymán megpirítom /fehéredésig/.
Erre jön a felszeletelt répa és borsó. Annyi vízzel öntöm fel, hogy ellepje és addig főzöm, míg minden megpuhul /kuktában gyorsabb/. Menet közben sóval, borssal és 2 leveskockával ízesítem. Beleszeletelem a gombát. Ha minden puha, akkor felöntöm vízzel, besűrítem a lisztes tejszínnel. Sok-sok tárkonyt teszek bele ill. ízlés szerint citromlevet. Jó étvágyat!
Elkészítési idő:
1,5 óra
|
||||||
id:1286 |
2009-11-11 00:34:03 |