Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Receptek - Szendvicsek
1
Az anyagokat kimérjük és kanállal jól összekeverjük vagy
összeturmixoljuk. Kiválóan kenhető és ízletes.
Kenhetjük a gyermek...
|
A kenyeret kb 0,5 cm vastag szeletekre vágjük. Szélet levágjuk, majd megvajazzuk. A kenyérszeletre friss salátalevet, szeletel sonkát és...
|
2
A bacont megpirítom, a zsírjában a tojásból tükörtojást készítek. A kobászt, a csiperkét és a rösztit olajban megsütöm. A...
|
A megtisztított hagymákat 8 cm-es darabokra vágjuk. Előveszünk egy lapos edényt, majd egy kevés vizet öntünk bele és ebbe helyezzük a...
|
1
A foghagymát megpucoljuk és apróra vágjuk. Az összes alapanyagot beletesszük egy tálba és jól összekavarjuk. Hűtőbe tesszük és várunk...
|
1
1
Forrázza le a paradicsomokat,hámozza meg,magozza ki.
Vágja húsát apró kockára.
Egy serpenyőbe tegyen 2ek-nyi olajat és dinsztelje meg a...
|
A kenyeret megpirítom, mindkét oldalát jól bedörzsölöm fokhagymával és chilivel, s meglocsolom az olívaolajjal. (Igény szerint...
|
5
1
Két szelet kenyér közé teszük vagy is elöbb megkenjük tejfölel a kenyeret utánna beleteszük a párizsit a satjot ezután össze tesszük a...
|
A meghámozott burgonyát sós vízben megfőzzük, kb. 20 perc.Leszűrjük.
Még melegen burgonyanyomón áttörjük.
A szétmorzsolt élesztőt 1...
|
A burgonyát héjában megfőzzük. (Maradék főtt burgonyával is készíthető.) Meghámozzuk, és/vagy villával összetörjük, vagy...
|
Egy tálban a húshoz keverjük felaprózott petrezselymet, a joghurtot, a mustárt és a sót, majd fasírtokat csinálunk belőle. A felaprózott...
|
A vajat habosítsuk fel, és fokozatosan keverjük hozzá a sajtkrémet. A keveréket osszuk három részre. Egyharmad részébe keverjük a...
|
A csirkehúst enyhén sós vízben megfőzzük, majd finomra daráljuk. Hozzáadjuk a vízben áztatott, kinyomkodott zsemlét, az apróra vágott...
|
A bagetteket vágjuk 3 darabba, a végüket vágjuk le. A belét kanalazzuk ki, préseljük össze, majd egy kevés vajon pirítsuk meg. A hagymát...
|
A zsemléket keresztben (lapjában) vékony szeletekre vágjuk. Egy tojást a krémsajttal kikeverünk, majd hozzáadjuk a megtisztított és...
|
Keverjük össze a lisztet, a fahéjat és a sót, amíg jól osszekeveredik.Borítsuk ki a sodródeszkára,csináljunk a kozepébe egy kis...
|
1
A vajat finomra tört fokhagymával, meg a sóval összekeverjük. A hosszában félbevágott kenyérbe kenjük. A kenyeret eredeti formájára...
|
Felolvasztjuk a vaj felét, és beletesszük a széttördelt, és villával szétnyomkodott tofut. Hozzáadjuk a felkockázott lilahagymát és 1...
|
A pirítósra mindenféle párolt vagy friss zöldséget halmozunk, jelen esetben gombát, gazdagon fűszerezve. A variációknak csak a képzelet...
|
Aprított hagymát az olajon meg futtatjuk
rádobjuk a szeletelt gombát sózzuk borsozzuk és meg pároljuk ha már puha a vizes habarással...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57