Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Halételek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A halakat filézzük ki, távolítsuk el a bőrt és a szálkákat. Vágjuk a kész halfiléket olyan vékonyra, amilyen vékonyra csak tudjuk. A tonhalfilét pedig kockázzuk fel. Majd az elkészült halfiléket osszuk el egyenletesen 4 tányérra. A sárgarépát és a retket mossuk meg alaposan, és aprózzuk fel, majd a felaprózott zöldségeket is -hasonlóan a filékhez- osszuk el egyenletesen a tányérokon. A wasabiporból kis víz hozzáadásával keverjünk sűrű krémet, majd ezt is eloszthatjuk a tányérokon. A rizsbort (vagy sherryt) keverjük össze a szójaszósszal, majd ezt osszuk el négy kisebb mártásos tálba, és tálaljuk a filékhez.
Elkészítési idő:
30 perc
|
||||||
Kategóriák:
Cimkék:
|
||||||
id:1503 |
2009-12-01 18:02:47 |