Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Előételek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
Az olívaolajon aranybarnára sütjük az apróra vágott hagymákat, hozzáadjuk a darabolt spenótot, s gyenge lángon tovább sütjük. Amikor kész, hagyjuk lehűlni, majd hűtőbe tesszük néhány órára.
A sózott, borsozott joghurtot addig keverjük, míg folyékony lesz, hozzáadjuk a hagymás spenótot. Tovább keverjük, amíg vastag homogén keveréket kapunk. Megszórhatjuk apróra vágott pisztáciával.
Elkészítési idő:
30 perc
|
||||||
Kategóriák:
Cimkék:
|
||||||
id:3011 |
2011-01-06 13:37:34 |