Navigáció: Címlap Receptek Előételek Spenótos joghurt (Borani Esfanaaj)

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Előételek

Spenótos joghurt (Borani Esfanaaj)

Hozzávalók:
50 dkg spenót
5 dl joghurt
1 hagyma
1 gerezd fokhagyma
bors

olívaolaj
Spenótos joghurt (Borani Esfanaaj) képes recept
Elkészítés:
Az olívaolajon aranybarnára sütjük az apróra vágott hagymákat, hozzáadjuk a darabolt spenótot, s gyenge lángon tovább sütjük. Amikor kész, hagyjuk lehűlni, majd hűtőbe tesszük néhány órára.

A sózott, borsozott joghurtot addig keverjük, míg folyékony lesz, hozzáadjuk a hagymás spenótot. Tovább keverjük, amíg vastag homogén keveréket kapunk. Megszórhatjuk apróra vágott pisztáciával.
Elkészítési idő: 30 perc
Kedvencekhez adom Ezt a receptet elkészítettem én is Ez a recept tetszik, szavazok rá Elküldöm e-mailben
Ezt a receptet megosztom másokkal
Kedvencekhez adom a recept beküldőjét
Beküldte:
Hobbychef adatlapjaHobbychef
Egy nyugdíjas külkereskedő próbálkozásai a konyhában, barangolás Gastronomiában,a Kulinária világában
Gasztrokalandor pontok: 1053
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólások (0)Add Comment
Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

busy
id:3011
2011-01-06 13:37:34

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!