Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Levesek
|
||||||
|
||||||
Hozzávalók:
1 kg spenót
1 fej vöröshagyma 4 ek olaj 0,5 kg burgonya 1 csokor édeskömény sáfrány 2 gerezd fokhagyma só, bors
Hirdetés
|
||||||
Elkészítés:
A megtisztított spenótot lobogó, sós vízben blansírozzuk (forrázzuk le) néhány percig. A hagymát vágjuk kockára, majd pirítsuk meg forró olajban. Adjuk hozzá a lecsepegtetett spenótot, a meghámozott és vékonyra karikázott burgonyát, az apróra vágott édesköményt,a zúzott fokhagymát és a sáfrányt. Sózzuk, borsozzuk. Öntsük fel 1 l forró vízzel, és lefedve, lassú tűzön főzzük készre kb 40 perc alatt. Pirítóssal kínáljuk.
Elkészítési idő:
1 óra
|
||||||
Kategóriák:
|
||||||
id:130 |
2009-01-22 18:07:18 |