Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Előételek
|
||||||
Elkészítés:
A tejhez állandó keverés mellett adjuk a lisztet, vajat, és a reszelt sajt nagy részét. Sót, borsot darálunk rá.
Állandó keverés mellett felfőzzük, amíg az edény faláról elválik. Lehúzzuk as tűzről és addig kavarjuk tovább, míg langyos nem lesz. Hozzáadjuk a tojásokat, homogenizáljuk és hagyjuk kihűlni. A hideg masszát habzsákból vajazott sütőlapra adagoljuk. Forró sütőbe tesszük és mérsékelt lángon pirosra sütjük. Kihűlés után kettévágjuk, krémet kenünk rá és kevéske reszelt sajtot szórunk, mielőtt a fedelét rárakjuk. Krém készítése: A tojás sárgáját simára keverjük a tejföllel és hozzáadjuk a villával összetört, vagy reszelt gomolya sajtot. Ha nem elég sós, ízlés szerint sózzuk.
Elkészítési idő:
30 perc
|
||||||
Kategóriák:
Cimkék:
|
||||||
Beküldte:
|
||||||
id:1333 |