Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Halételek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
Elkészítés:
A halszeleteket 1-2 órára áztatom a páclében Egy kisebb tepsit kivajazok,a halfiléket belefektetem és mindkét oldalukat sózom,borsozom és meghintem fokhagymaporral. A vajból,lisztből és a tejből besamelt főzök. Lehúzom a tűzről,ízesítem sóval,borssal,kevés mustárral,beleszórom a sajtot,elkeverem és ha már elolvadt,belekeverem a tojást is. Ezzel a mártással leöntöm a halfiléket és a sütőben megsütöm. A színén látni lehet,ha elkészült.
Elkészítési idő:
1 óra
|
||||||
id:3422 |
2011-09-16 16:04:29 |