Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Egytálételek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
Sós vízben főzzük puhára a feldarabolt zöldbabot. A kicsontozott hússzeleteket klopfoljuk vékonyra, majd sózzuk és borsozzuk, és felforrósított olajban mindkét oldalát süssük elő. Vegyük ki a serpenyőből, majd a visszamaradt olajat öntsük egy tűzálló tál aljára. Erre tegyünk egy réteg zöldbabot, majd a hússzeleteket, majd ismét egy réteg zöldbabot. A tetejére locsoljuk a tojássárgájával elkevert tejfölt, rászórjuk a reszelt sajtot, és ráteszünk néhány darabka vajat. Előmelegített sütőben megsütjük.
Elkészítési idő:
1,5 óra
|
||||||
id:179 |
2009-01-29 19:48:46 |