Navigáció: Címlap Receptek Halételek Petrezselymes tonhal

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Halételek

Petrezselymes tonhal

Hozzávalók:
80 dkg tonhal
1 ek olaj
5 dkg vaj
3 gerezd fokhagyma
2 csokor petrezselyem
citromlé
, bors
Hirdetés

Elkészítés:
A tonhalszeleteket tegyük egyenként megolajazott alufóliára. Mindegyiket sózzuk és borsozzuk, meglocsoljuk citromlével. Rakjunk a tetejükre 1-1 darab vajat, és szórjunk rá nagyon apróra vágott fokhagymát. A petrezselymet vágjuk durvára, és szórjuk ezt is a halszeletekre. Fogjuk össze a hal felett a fóliát, és az így elkészült kis csomagokat tegyük előmelegített sütőbe. Kb 25 perc alatt sül készre. Burgonyapürével kínáljuk.
Elkészítési idő: 45 perc
CimkékCimkék:
Kedvencekhez adom Ezt a receptet elkészítettem én is Ez a recept tetszik, szavazok rá Elküldöm e-mailben
Ezt a receptet megosztom másokkal
Kedvencekhez adom a recept beküldőjét
Beküldte:
Szandra adatlapjaSzandra

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!

Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Nem vesz részt pontgyűjtésben
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólások (0)Add Comment
Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

busy
id:160
2009-01-27 17:17:33

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!