Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Szárnyas
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A vajban pirosra sütjük a mellek mindkét oldalát. Ezután hozzáöntjük a vizet, az ételízesítőt vagy leveskockát és a bort. Fedő alatt puhára pároljuk, ha kész, kivesszük a húst. A maradék levet tejföllel felöntjük és ízlés szerint borsozzuk. Kibélelünk egy tűzálló tálat a reszelt sajt felével és belehelyezzük a fél csirkemelleket. Ráöntjük a tejfeles a húslét és a maradék sajttal betakarjuk. Sütőben átsütjük. Burgonyapürével vagy önállóan is tálalhatjuk.
Elkészítési idő:
45 perc
|
||||||
id:885 |
2009-10-15 09:20:59 |