Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Tészták
Parajos, ricottás canelloni |
||||||
Elkészítés:
A cannelloni nem más, mint az, amit mi nemes egyszerűséggel csőtésztának hívunk, ami ráadásul különféle töltelékkel tölthető.
Serpenyőben olajat hevítek, beleteszem a parajt. Rövid ideig hagyják csak a tűzhelyen, majd össze kell vágni. Beleteszem egy tálba a ricottával és a parmezánnal együtt. Összekeverem, és betöltöm a canneloniba. Önök tetszés szerint használhatnak kávéskanalat vagy habzsákot, én - megjegyzem - a habzsák híve vagyok. Készítek egy vajas rántást, felöntöm tejjel, ízesítem sóval, borssal és szerecsendióval. A töltött cannelonikat jénaiba helyezem, egymás mellé, ráöntöm a basamelmártást, a tetejére pedig sajtot reszelek, és kb. 40 percig sütöm, 180 fokon. Ezalatt elkészítem a mártást. Tálalásnál három töltött cannellonit helyezek a tányérra, petrezselyemzölddel és koktélparadicsommal díszítem. |
||||||
Kategóriák
![]()
Cimkék
![]() ricotta
canneloni
paraj
|
||||||
Beküldte:
|
||||||
id:949 |