Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Levesek
|
||||||
|
||||||
Orja leves képes recept
|
||||||
Elkészítés:
A jól megmosott húst 2, 5 liter vízben fűszerekkel együtt feltesszük főzni.
Amikor félig megfőtt, adjuk hozzá a tisztított zöldségeket, a zöldségeket hosszában vágva, a hagymát egészben, és ezekkel együtt még nagyon lassú tűzön főzzük tovább amíg a hús meg nem puhul. Húzzuk le a tűzről majd hagyjuk 5-8 percig állni, hogy a zavarossága letisztuljon. Negyed részét leszűrjük és abba belefőzzük a levesbe való tésztát. Leveses tálba öntjük és a többi levest rászűrjük. A levesből a húst kiszedjük tálra helyezzük és a zöldséggel körülrakva tálaljuk. A húsokat feldarabolhatjuk és ecetes tormával, mustárral tálalhatjuk.
Elkészítési idő:
2 óra
|
||||||
id:2005 |
2010-04-04 16:40:17 |