Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Levesek
|
||||||
|
||||||
Hozzávalók:
5 dkg füstölt szalonna
1 vöröshagyma 1 sárgarépa 1 szál petrezselyemgyökér 0,5 zeller 3 paradicsom 5 dkg kelkáposzta 10 dkg zöldbab 2 gerezd fokhagyma 1 kis csokor bazsalikom 5 dkg rövid csőtészta só, fehér bors 10 dkg reszelt parmezán
Hirdetés
|
||||||
Elkészítés:
A szalonnát kis kockákra vágjuk, és kisütjük. Hozzáadjuk a felaprított vöröshagymát és a zúzott fokhagymát. Együtt pároljuk 1-2 percig. Hozzáadjuk a kockára vágott sárgarépát, petrezselyemgyökeret, zellert és paradicsomot. Sózzuk, őrölt fehér borssal és finomra vágott bazsalikommal fűszerezzük. Rövid ideig pároljuk, majd hozzáadjuk az aprított kelkáposztát és zöldbabot és felöntjük vízzel. Lassú tűzön puhára főzzük, az utolsó néhány percre beletesszük a tésztát is. Reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk.
Elkészítési idő:
1 óra
|
||||||
id:686 |
2009-03-18 19:50:58 |