Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Receptek - Olasz
1
Az átszitált lisztbe keverünk fél kk sót, majd összekeverjük a levesben elkevert szárított élesztővel, a cukorral, és a passzírozott...
|
Vágjuk kb egyforma kockára a megmosott padlizsánt, paprikát és a meghámozott paradicsomot. A szárzellert vékonyan szeleteljük fel. Vágjuk...
|
Előző este áztassuk be a babot. A sonkát mossuk meg és pár percre dobjuk forró vízbe. Egy nagyobb cserépedénybe (ha nincs sima leveses...
|
1
Az olívaolajat és a vajat egy serpenyőben felforrósítjuk és közepes lángnál a csíkokra vágott bacont enyhén megpirítjuk,ezután hozzá...
|
1
Fettuccine con melanzane e olive A padlizsánt megmossuk,majd héjával együtt felkockázzuk és besózzuk. 20 percig állni hagyjuk. Majd a levét leöntjük. Az olívaolajat egy...
[Olasz]
|
2
1
Hámozzuk meg, és kockázzuk fel a paradicsomot, vágjuk apróra a zöldpaprikát, az uborkát és a hagymát is. A paradicsomból, paprikából és...
|
A pizzalapot kiveszem a hűtőből, hogy kiengedjen. Egy serpenyőben kevés olajon néhány percig dinsztelem a szeletelt gombát, félreteszem. A...
|
A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, a gombát leöblítjük, és felszeleteljük. Egy liter vízben megfőzzük a leveskockákat, beletesszük a...
|
A lisztet összekeverem az élesztővel, majd hozzá adom a langyos tejet és annyi langyos vizet, amennyit felvesz. Ha kicsit ragadós a tészta,...
[Olasz]
|
1
A két kissebb hagymát nagyon apró kockákra daraboljuk, és az olíva olajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a kagylókat. Lassú tűzön kb. 10...
|
1
A lasagne lapokat lobogó vízben egyenként 5 percig főzzük, majd hideg vízbe téve állni hagyjuk.
Egy serpenyőben 1 ek vajat olvasztunk, és...
|
Forrósítsuk fel az olívaolajat egy fazékban,és 2-3 percig pirítsuk benne a vörös- és fokhagymát. öntsuj fel hallével és borral, majd...
|
1
5 dkg vajat felolvasztunk a fazékban.
A felaprított szalonnát egy kicsit megpirítjuk a vajon,hozzáadagoljuk a kis darabokra vágott...
|
Egy tányérra elhelyezem a hozzávalókat, megszórom a fűszerekkel, s meglocsolom a dresszing levekkel. Vajas toasttal, s jó hideg sörrel finom.
|
1
Elkészítése:
A paradicsomot(2 db kivételével),a kétféle hagymát,a sárgarépát meg az egyik szár zellert nagy darabokra vágjuk.
A...
|
4
1
Az olajban megpirítjuk az aprított hagymát a szalonnával és a szétpréselt fokhagymával. Akkor felöntjük 3 liter vízzel, beledobjuk a...
|
1
A rizst szokásos módon elkészítjük párolt rizsnek. A zellert enyhén sós vízben megfőzzük. A rizshez hozzákeverjük a leszűrt zellert, a...
|
1
A ketchupot a fűszerekkel összekeverjük és a tepsibe lerakott combokat vagy szárnyakat a szósszal bekenjük.
Fóliával befedjük, a vége...
|
A padlizsánokat megmossuk, meghámozzuk és hosszában fél cm vastag szeletekre vágjuk.
Megsózzuk és félre tesszük.
A kapribogyót,a...
|
A zsemléket kettévágjuk, és mindkét oldalon megpirítjuk őket. A vajat összekeverjük a zúzott fokhagymával és ezzel kenjük meg a...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57