Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Levesek
|
||||||
|
||||||
Hozzávalók:
40 dkg darabokra vágott tőkehalfilé
25 dkg tisztított rák 40 dkg darabolt paradicsom 4,5 dl hallé 1,5 dl száraz fehérbor 1 fej vöröshagyma 2 gerezd fokhagyma 1 ek olívaolaj 1 babérlevél 1-1 ág friss kakukkfű, rozmaring és oregano só, bors
Hirdetés
|
||||||
Elkészítés:
Forrósítsuk fel az olívaolajat egy fazékban,és 2-3 percig pirítsuk benne a vörös- és fokhagymát. öntsuj fel hallével és borral, majd forraljuk fel. Adjuk hozzá a halat, és a csomóba kötött zöldfűszereket, majd lefedve főzzük 5 percig lassú tűzön. Adjuk hozzá a paradicsomot meg a rákot is. Még 3-4 percig főzzük, majd távolítsuk el a zöldfűszereket. A hallét ízesítsük sóval, borssal, majd szedjük előmelegített tálkákba, és pirított bagettszeletekkel tálaljuk.
Elkészítési idő:
30 perc
|
||||||
Kategóriák:
Cimkék:
|
||||||
id:4 |
2008-07-07 19:15:15 |