Navigáció: Címlap Receptek Levesek Mediterrán halleves

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Levesek

Mediterrán halleves

Hozzávalók:
40 dkg darabokra vágott tőkehalfilé
25 dkg tisztított rák
40 dkg darabolt paradicsom
4,5 dl hallé
1,5 dl száraz fehérbor
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 ek olívaolaj
1 babérlevél
1-1 ág friss kakukkfű, rozmaring és oregano
, bors
Hirdetés

Elkészítés:
Forrósítsuk fel az olívaolajat egy fazékban,és 2-3 percig pirítsuk benne a vörös- és fokhagymát. öntsuj fel hallével és borral, majd forraljuk fel. Adjuk hozzá a halat, és a csomóba kötött zöldfűszereket, majd lefedve főzzük 5 percig lassú tűzön. Adjuk hozzá a paradicsomot meg a rákot is. Még 3-4 percig főzzük, majd távolítsuk el a zöldfűszereket. A hallét ízesítsük sóval, borssal, majd szedjük előmelegített tálkákba, és pirított bagettszeletekkel tálaljuk.
Elkészítési idő: 30 perc
KategóriákKategóriák:
CimkékCimkék:
Kedvencekhez adom Ezt a receptet elkészítettem én is Ez a recept tetszik, szavazok rá Elküldöm e-mailben
Ezt a receptet megosztom másokkal
Kedvencekhez adom a recept beküldőjét
Beküldte:
Szandra adatlapjaSzandra

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!

Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Nem vesz részt pontgyűjtésben
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólások (0)Add Comment
Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

busy
id:4
2008-07-07 19:15:15

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!