Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Előételek
|
||||||
|
||||||
Hozzávalók:
25 dkg rotelle vagy más kisméretű tészta
50 dkg brokkoli, rózsáira szedve 25 dkg marhahátszín, a zsíros részeket vágjuk le 1 pohár zsírszegény natúr joghurt 3 evőkanál zsírszegény majonéz 1 evőkanál balzsamecet 4 dkg frissz bazsalikom 50 dkg paradicsom, negyedkre vágva 1 db közepes méretű vöröshagyma, félbevágva és vékonyan felszeletelve
Hirdetés
|
||||||
Elkészítés:
Főzzük meg a tésztát lobogó forró vízben. Az utolsó két percben tegyük hozzá a brokkolit, majd az egészet szűrjük le.
Ezzel egyidőben melegítsük fel a sütőt és grillezzük a húst oldalán 4-4 percig. Ezután szeleteljük fel a rostokra merőlegesen. Turmixoljuk össze a joghurtot, a majonézt, az ecetet, a bazsalikomot és a sót. Az így elkészült öntetet tegyük egy nagy tálba. Adjuk hozzá a felszeletelt húst a kicsorgott levével együtt, majd az egészet keverjük össze. Ezuán tegyük a tálba a tésztát, a brokkolit, a paradicsomot és a hagymát. Még egyszer keverjük át.
Elkészítési idő:
45 perc
|
||||||
id:834 |
2009-10-12 11:23:28 |