Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Desszertek
|
||||||
|
||||||
Hozzávalók:
1 zacskó 68 g hidegen keverhető vaníliaízű pudingpor
3 dl tej 1 cs vaníliás cukor 3 dkg porcukor 2 dl tejszín 6 dkg darált mandula 2 dkg mandula lapka pirítva folyékony baracklekvár a díszítéshez ostya
Hirdetés
|
||||||
Elkészítés:
A pudingporból, , tejből az előírás szerint pudingot keverünk. Hozzáadjuk a darált mandulát. A tejszínt a porcukorral, vaníliás cukorral együtt kemény habbá felverjük. A habot a pudingba lazán belekeverjük, és üvegkelyhekbe rakjuk. Tetejére pár szem pirított mandulát teszünk, tejszínrózsát nyomunk a tetejére, és megdíszítjük a folyékony lekvárral és az ostyával. A felhasználásig hűtőben tároljuk.
A mandula helyett használhatunk a díszítéshez mandulás csókot, viszont akkor hagyjuk el az ostyát és a lekvárt is!
Elkészítési idő:
30 perc
|
||||||
Kategóriák:
|
||||||
id:1995 |
2010-04-04 15:40:32 |