Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Sertés
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A borjúbordák széleit vékonyan többször bevágjuk, sózzuk, majd margarinban, vagy vajban megsütjük. Arra kell ügyelni, hogy a csontoknál is átsüljön. Utána egy alacsony szélű tűzálló tálba helyezzük, megkenjük gombapéppel, elosztjuk rajta a sonkaszeleteket és egy-egy sajtszelettel fedjük le. A sütőben a sajtot rásütjük a bordára. A maradék vajból, a paradicsompüréből és a lisztből egy pecsenyelevet készítünk, összeforraljuk és átszűrjük. A megsült bordákat egy tálra tesszük és körülöntjük a pecsenyelével. Párolt rizst, zsenge zöldborsót és szalmaburgonyát adhatunk mellé.
Elkészítési idő:
30 perc
|
||||||
id:816 |
2009-09-27 14:40:30 |