Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Halételek
|
||||||
|
||||||
Hozzávalók:
4db lepényhalfilé /kb.1/2kg
citromlé só ![]() ![]() 25dkg sampinyongomba 1 pohár tejföl ![]() 1 tojás 2,5 dkg reszelt Gouga sajt 1 ek ketchup 1 ek mustár 2 ek metélőhagyma, petrezselyem ![]()
Hirdetés
|
||||||
Elkészítés:
Vízzel leöblítjük,gerince mentén kettévágjuk a halfiléket.
Papírtörlővel szárazra itatjuk. Sóval borssal fűszerzzük. Majd felgöngyöljük a halszeleteket és egy tűzálló tálra helyezzük. A gombát felszeleteljük, lecsöpögtetjük citromlével, és borsozzuk. Körberakjuk vele a halfiléket. A tejfölt a tojássárgával a sajttal ,ketchappal, mustárral és az összevágott zöldségekkel összekeverjük. Fűszerezzük sóval,borssal. Óvatosan belekeverjük a tojások keményre felvert habját. A masszát a haltekercsek és a gomba tetejére öntjük. A hideg sütő rácsára tesszük. 3-4es fokozaton 25-30 percig sütjük. Burgonya pürével tálaljuk.
Elkészítési idő:
45 perc
|
||||||
Kategóriák
![]()
Cimkék
![]() |
||||||
id:205 |
2009-02-01 12:40:46 |