Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Halételek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A meghámozott karalábét vékony cikkekre daraboljuk,és 1,25 dl forrásban lévő,sós vízbe szórjuk.Fedő alatt kb.15 percig pároljuk.A lazacfilét 4 egyforma szeletekre vágjuk.A vajat egy csapott evőkanál liszttel összegyúrjuk.A karalábét a tejszínnel felöntjük és felforraljuk.Állandó keverés mellett a vajas liszttel besűrítjük,majd kevergetve felforraljuk.Citromlével és héjjal meg sóval és borssal ízesítjük.Teflonserpenyőben az olajat felhevítjük.A lazacszeleteket megsózzuk,megborsozzuk,és mindkét oldalukat kb 1 percig sütjük.Végül a karalábéfőzelékkel együtt tálaljuk.turbolyával vagy petrezselyemzöldel díszítjük.Köretnek vadrizskeverék illik hozzá.
Elkészítési idő:
30 perc
|
||||||
id:581 |
2009-03-13 23:54:07 |