Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Receptek - Köretek
1
1
1
Először is az almákat meghámozzuk és kis cikkekre vágjuk. Kevés vízzel(ellepje), cukorral és fahéjjal néhány percig forraljuk. Végül a...
[Köretek]
|
2
1
Jól megmosott burgonyát lecsepegtetjük és minden db-ot egyenként alufóliába csomagolom és közepes sütőben puhára sütjük.
Puha vajat...
|
1
A káposztát vágjuk vékonyra, a répát pedig julienne-re. A hagymát szintén vékonyra szeleteljük fel. A zöldségeket keverjük össze a...
|
A babot áztassuk be egy éjszakára. Másnap csepegtessük le, és tegyük egy lábasba. Tegyük hozzá a megtisztított, és négybe vágott ...
|
1
A zsályaleveleket 10 percre vízbe áztatjuk, majd lecsöpögtetjük. A sonkaszeleteket hosszában kettévágjuk, és kevés grill...
[Köretek]
|
A krumplikat héjában megsütjük,utána hosszában kettévágjuk és kivájjuk. A kivájt részeket összekeverjük az elkapart szalonnával, a...
|
A mártáshoz apróra vágjuk a hagymát, a fokhagymát, a sárgarépát és a zellert, majd az olajban megpároljuk. Közben a húst 2 evőkanál...
[Köretek]
|
A sárgaborsót a kockára vágott paprikával, és hagymával, a zúzott fokhagymával, a chilivel, garam masalával, és őrölt római...
|
Keverj össze minden hozzávalót. A keverékből formázz kis golyókat, süsd ki olajban, itasd le a zsiradékot, majd tálald.
|
Tisztítsuk meg, és főzzük puhára a burgonyát. Tegyünk egy lábasba 2,5 dl tejet, 6 dkg darabokra vágott vajjal, 1 kávéskanál porcukorral,...
|
1
A főtt,áttört burgonyát a többi hozzávalókkal összekeverjük,fánkot formálunk belőle és olajban szép aranybarnára kisütjük.
[Köretek]
|
2
Burgonyaforgács/Edit konyhájából/ Körben lehámozzuk a burgonya héját s aztán tovább is körben ,vékonyan vágjuk tovább,hogy hosszú forgácsalakokat...
[Köretek]
|
1
1
Az áttört burgonyát és a búzadarát az olajban megpirítjuk, majd a tűzről levéve a finomra vágott petrezselyemzölddel meghintjük.
A...
[Köretek]
|
4
1
A meghámozott és felkockázott burgonyát sós vízben puhára főzzük, majd burgonyanyomón áttörjük. Ha kicsit kihűlt belekeverjük a két...
[Köretek]
|
A burgonyát megmossuk, meghámozzuk, és sós vízben megfőzzük. Ha kész, leszűrjük, visszatesszük a lábasba. Olajat adunk hozzá,...
[Köretek]
|
1
Meghámozzuk a kiviket, hideg vízzel leöblítjük,és az almalével jól összeturmixoljuk.
A jégkockákat két pohárba osztjuk.
Először a...
|
1
Főzzük meg héjában a burgonyát,majd pucoljuk meg,és még melegen villával törjük át.Keverjük hozzá a lisztet,a tojássárgákat,és...
|
1
A meghámozott burgonyát karikára vágjuk, majd megsózzuk, borsozzuk, petrezselyemmel és kakukkfűvel fűszerezzük. Egy nagy méretű tűzálló...
[Köretek]
|
A padlizsánokat megmosom,végeit levágom és kisujjnyi vastagra szeletelem.
Besózom a szeleteket,és 10 percig állni hagyom.
A paradicsomokat...
|
A tököt megtisztítom,kettévágom hosszában és kiveszem a belsejét.
Kb. 1 cm széles szeleteket vágok belőle,és a szeleteket még félbe...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57