Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Desszertek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A vizet felforraljuk, beletesszük a margarint és a lisztet. A tűzről levéve keverőgéppel kikeverjük, és beletesszük egyenként a 4 db tojást. Csillagcsöves nyomózsákból kis gömböket formálunk (ha más nincs, hagyományos zacskó lyukasztott sarkával is lehet), majd 200 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük. Akkor jó, ha szép világosbarna, és könnyen leválik a tepsiről.
A pudingból fél liter tejjel sűrű (!!!) krémet főzünk. Ezután a kisült gömbök tetejét levágjuk, majd a vaníliapudinggal (bármilyen más puding is megteszi, ez csak ízlés dolga) megtöltjük. Csillagcsöves nyomózsákból a felvert cukrozott tejszínt rátesszük, és visszahelyezzük a tetejüket. A pudingba keverhetünk áttört gesztenyét, kakaóport, csokireszeléket, málnakrémet, áttört banánt, vagy gyakorlatilag bármit, ami ízvilágában illik a pudinghoz. De esetleg tölthetjük úgy is, hogy a vaníliapuding tetejére kakaós tejszínt teszünk, esetleg málnahabot (áttört málnával kikevert tejszínhabot).
Elkészítési idő:
1,5 óra
|
||||||
Kategóriák:
Cimkék:
|
||||||
id:266 |
2009-02-15 15:14:54 |