Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Előételek
|
||||||
|
||||||
Hozzávalók:
6 kemény paradicsom,
só, 20 dkg juhsajt, 2 dkg vaj, 2 evőkanál tejföl, 1 gerezd fokhagyma, 1 kis csokor petrezselyem, késhegynyi őrölt fehér bors Tálaláshoz: 1 kis fej káposzta
Juhsajttal töltött paradicsom képes recept
|
||||||
Elkészítés:
A paradicsomokat megmossuk,a szárukat kimetsszük.A tetejüket késsel levágjuk,a belsejüket kiskanállal kivájjuk.Utána az üregüket kissé besózzuk és a szemeket fejjel lefelé szűrőrácsra állítjuk.A juhsajtot villával összetörjük,majd a vajjal meg a tejföllel simára keverjük.A zúzott fokhagymával és a felaprított petrezselyemmel fűszerezzük,megborsozzuk ízlés szerint sózzuk.A masszát habzsákba kanalazzuk,majd a paradicsomok üregébe töltjük,a kalapjukat ráillesztjük.1-2 órára behűtjük,tálaláskor salátalevelekkel bélelt tálra rakosgatjuk.
Elkészítési idő:
30 perc
|
||||||
Cimkék:
|
||||||
id:638 |
2009-03-15 21:29:01 |