Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Receptek - Vad
A fácánt megtisztítjuk, bőrét bevagdossuk, és szalonnaszeletekkel megtűzdeljük. Az olajat felhevítjük, majd a fácánt megpirítjuk benne....
[Vad]
|
A hagymát felaprózzuk, majd olajon megpirítjuk, és hozzáadjuk az elfelezett gombákat. Így megpároljuk, majd a szétszedett kacsát is...
[Vad]
|
A kacsát megtisztítjuk, megsózzuk, majd vajat hevítünk, és minden oldalát megpirítjuk benne. Utána hozzáadjuk a bort és a felforrósított...
[Vad]
|
A fokhagymákat felszeleteljük, és megtűzdeljük vele a kacsát. Megsózzuk, majd fél órát pihentetjük. Ezután sütőbe tesszük, sütni...
[Vad]
|
Cseresznyés kacsa mogyoróburgonyával A feldarabolt kacsát megsózzuk. A hagymát felaprítjuk, a zöldségeket felkarikázzuk, majd vajat forrósítunk és az egészet néhány percig...
[Vad]
|
Megtisztítjuk a borsót, a kukoricát, az újhagymát meg a paprikát. A hagymát és a paprikát 2-3 cm-es darabokra vágjuk. Vékonyan...
|
Az apróra vágott szalonnát egy lábosban, megsütjük, majd hozzá adjuk a felkockázott vöröshagymát, és aranysárgára pirítjuk. Hozzá...
[Egytálételek][Vad]
|
Pulyka gesztenyés burgonyapürével, zellerkrémmel A pulykamellet ujjnyi szeletekre vágjuk, és kevés vajon natúran megsütjük, sóval, borssal ízesítve. Az étteremben ez vákuumtasakban...
[Vad]
|
A májról a hártyát eltávolítottam, majd felszeleteltem.
Egy tálba tettem, leöntöttem tejjel, annyival, hogy befedje.
3 órát a tejben...
[Vad]
|
1
1
A húst kicsontozzuk, majd 2-2,5 centis kockákra vágjuk. A csontokat kb. 1,5 liter vízben főzni kezdjük, ez a csontleves lesz a gulyás...
|
A szarvascombot fölengedjük, megmossuk. a megtisztított körmöket hosszában kettécsapjuk, majd a hússal együtt fazékba tesszük. 3-3,5 liter...
|
A fácánt jól mossuk át a szárnyát hajtsuk vissza
és dörzsöljük be sóval tüzdeljük megszalonával és az elkészitett töltelékkel...
[Vad]
|
A vadhúst lábasba tesszük, megsózzuk, és forró olajjal leöntjük. A sárgarépát, fehérrépát, zellert, vöröshagymát, fokhagymát...
|
A húst megmossuk, majd forrásban lévő vízbe rakjuk. Fél perc elteltével leszűrjük, lecsöpögtetve hűlni hagyjuk, azután kb. 2 centis...
[Vad]
|
Vörösboros muflon-ragu rozmaringos pogácsával Egy nagy lábasban forrósítsuk fel az olívaolajat, tegyük bele az összevágott vöröshagymát és fokhagymát. Adjuk hozzá a babérlevelet és...
[Vad]
|
Az őzcombot nagyobb kockákra vágjuk. Forrósítsuk meg az olajat, és pirítsuk benne a kis kockákra vágott füstölt szalonnát, és hagymát....
[Vad]
|
Daraboljuk fel a vadkacsát, majd dörzsöljük be sóval és köménymaggal. Helyezzük tepsibe, adjuk hozzá a borókabogyót meg a babérlevelet,...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57