Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Receptek - Marha
Bélszín baromfivirslivel tűzdelve A sóban, olajban érlelt bélszínt 4 egyenlő, vastag szeletre vágjuk. Éles késsel bevágásokat készítünk a szeleteken és belehelyezzük a...
[Marha]
|
A brokkolit ételízesítős vízben megfőzöm. A megmosott húst vékony szeletekre vágom.
Az apróra vágott hagymát egy serpenyőben a vajon...
[Marha]
|
Borjúhús vadas mártással,zsemlegombóccal Elkészítés: A hússzeleteket sóztam,borsoztam,lisztbe mártottam,forró olajban hirtelen kisütöttem. Papír szalvétára...
[Marha]
|
Elkészítés
Először főzzünk marha húslevest a szokásos módon.
Ha elkészült vegyük ki a levesből a megfőtt marhahúst.
Daráljuk...
[Marha]
|
2
A hús vékony, kisujjnyi csíkokra vágjuk, a szalonnával együtt.
A szalonnát kisütjük, a zsírját leszűrjük. Az apróra vágott hagymát a...
|
Sózzuk és borsozzuk meg a hússzeleteket,majd süssük forró olajban 1-2 percig mindkét oldalukat.Adjuk hozzá a félbevágott datolyákat és...
[Marha]
|
Vágjuk a marha- vagy csirkehúst csíkokra. Keverjük el a Fajita fűszerkeveréket a fehérborban vagy sörben (esetleg vízben) és adjuk hozzá a...
|
1
Az enyhén kiklopfolt húst sózzuk, borsozzuk, majd serpenyőbe kevés olajon mindkét oldalát készre sütjük.
A sütés után visszamaradt...
[Marha]
|
A hagymát megtisztítjuk, felaprítjuk, a gombát leöblítjük, és felszeleteljük. Egy liter vízben megfőzzük a leveskockákat, beletesszük a...
|
Gyömbéres marhasült ananászos relishhel A hússzeleteket kb egy cm vastagra verjük, majd mindkét oldalát borsozzuk. A finomra vágott gyömbért, zúzott fokhagymát meg a chilit...
[Marha]
|
Forrósítsunk olajat egy vastag aljú lábasban, és pirítsuk meg benne a megtisztított, vékonyan felkarikázott hagymát. Adjuk hozzá a vékony...
|
A hozzávalókat összegyúrjuk, és 8 db húspogácsát készítünk. Egy-két órára berakjuk a hűtőbe. Az egzotikus fűszerekkel, mint a curry,...
[Szendvicsek][Marha]
|
A marhahúst kétszer ledarálom, hozzáadom a burgonyát, 1 dl tejjel elkeverem, fűszerezem sóval törött borssal, és egy órán át...
|
A felszeletelt hagymát,borral és a balzsamecettel magas fokozaton főzzük míg a folyadék teljesen el nem fő.A befűszerezett húsokat forró...
[Marha]
|
A hússzeleteket borssal, mustárral bedörzsöljük, egy tálban szorosan egymás mellé fektetjük, és annyi olajat öntünk rá, amennyi ellepi....
[Marha]
|
A húst vékonyra kiverem, félreteszem. A vöröshagymát kockára vágom, a zsiradékon megdinsztelem, hozzáadom az áttört fokhagymát,...
|
A húsokat vékonyra verjük,sózzuk,borsozzuk.A bazsalikomot a túróhoz keverjük,majd elosztjuk a húson.A szeleteket összehajtjuk és tűvel...
[Marha]
|
A húst kiverjük. A paradicsomot szeletekre vágjuk.
A mozzarellát és az olajbogyót lecsepegtetjük, felszeleteljük.
A húsokat forró vajban...
[Marha]
|
1
A nyelvet - miután bőrét lefejtettük - vékonyan fölszeleteljük, majd gyufaszálnyi csíkokra vágjuk, akárcsak a megmosott kígyóuborkát...
|
A szalonnáról vágjuk le a bőrét, majd kockázd fel. Lobogó vízben főzzük 10 percig, bőrével együtt. Szűrjük le és tegyük...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57