Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Receptek - Halételek
A petrezselyem leveleit lecsipkedjük a szárról és finomra aprítjuk. A vajat megolvasztjuk, majd keverőtálban alaposan kikeverjük a reszelt...
|
1
1
A halat gondosan megtísztítottam, a hasát úgy vátam fel, hogy megtölthessem. (kis nyílást vágtam)
A fodros tésztát kifőztem, majd a...
|
A pontyokat megtisztítjuk, pikkelyüket, fejüket, farkukat, uszonyaikat eltávolítjuk, majd a húsukat felszeleteljük. Ezután fogunk egy...
|
Elkészítése:
A halszeleteket sózom,borsozom.
Legalább 1 órát állni hagyom.
Paprikát a liszttel összekeverem,a halszeleteket bele...
|
1
Elkészítése:
A halat beirdaltam,jól bedörzsöltem sóval,borssal megszórtam,majd bacon szalonnába tekertem.
4 db nagyobb krumplit...
|
1
2
2
Az apróra vágott hagymát beletesszük a bográcsba, rátöltünk 11 dl hideg vizet, beledobjuk a már 2 órával előbb feldarabolt és besózott...
|
A levest felforraljuk majd a tűzről levéve beletesszük a halfiléket majd hagyjuk párologni egy keveset.Azután kivesszük meglocsoljuk a citrom...
|
1
1
A halat megborsozzuk sózzuk, egy kis lábasba ujjnyi magasan vizet engedünk, egy kevés citromlével ízesítjük , majd a halat megpároljuk...
|
Egy edénybe öntöm a joghurtot, a sütőport, a fokhagyma nyomón átnyomott fokhagymát, a sót, az oregánot, az olívaolajat fakanállal...
|
Sós vízben főzzük puhára a parajt, majd csepegtessük le, és nyomkodjuk ki. Keverjük hozzá a vaj felét, sózzuk, borsozzuk, és...
|
Sózzuk és borsozzuk és börös felét belisztezzük és forró fele olaj fele vajban megsütjük.Kevés citromlével locsoljuk meg.Majd vegyük...
|
Mielőtt hozzákezdenénk a hozzávalók előkészítéséhez melegítsük elő a sütőt 200 fokra, légkeverés bekapcsolása esetén elég 180 fok...
|
A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, bekenjük a zúzott fokhagymával, majd szeletenként alufóliára helyezzük, és beborítjuk a paprika- és...
|
1
A lazacot kis kockákra vágjuk,és elosztjuk négy kivajazott sütőformában. Mindegyikre 1-1 tojást ütünk,párolóedénybe tesszük,és 6...
|
A héjában főtt burgonyát áttörjük a spenóttal együtt. Keverjük hozzá a citrom héját és levét, a fűszereket. Majd keverjük hozzá a...
|
A halszeleteket megsózzuk, majd forró olajban mindkét oldalon elősütjük, ezután félretesszük.
A visszamaradt olajon megpirítjuk a kockára...
|
A rizst sós vízben puhára főzzük. Közben a félbevágott, kicsumázott paprikákat grillen vagy sütőben pár perc alatt elősütjük....
|
A pirospaprikát, a paradicsompürét és a tojásfehérjét fazékba tesszük, habverővel habosra keverjük. Kb. 2 liter hideg vizet hozzá adunk,...
|
A pontyot felszeletelem, patkó alakúra, sózom, borsozom.
A fazékba felteszem főni az apró halakat, fejét, só, bors, babérlevél, a...
|
Elkészítés:
A pontyot felszeletelem,patkó alakúra,sózom,borsozom.
A fazékba felteszem főni az apró halakat,fejét,só,bors,babérlevél,a...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57