Navigáció: Címlap Receptek Előételek Gombás pirítós

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Előételek

Gombás pirítós

Hozzávalók:
20 dkg gomba (csiperke, laska)
4 szelet bagett
1 gerezd fokhagyma
5 dkg vaj
, bors
1 kis csokor petrezselyem
Hirdetés

Elkészítés:
A megtisztított, vékonyan felszeletelt gombát egy kis megolvasztott vajon néhány percig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát is, és további 2 percig sütjük. Levesszük a tűzről, és apróra vágott petrezselymet keverünk bele.A bagett minkét oldalát megpirítjuk, majd megkenjük a maradék vajjal. A gombás keveréket a pirítósokra halmozzuk, melegen kínáljuk.
Elkészítési idő: 30 perc
Kedvencekhez adom Ezt a receptet elkészítettem én is Ez a recept tetszik, szavazok rá Elküldöm e-mailben
Ezt a receptet megosztom másokkal
Kedvencekhez adom a recept beküldőjét
Beküldte:
Szandra adatlapjaSzandra

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!

Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Nem vesz részt pontgyűjtésben
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólások (0)Add Comment
Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

busy
id:84
2009-01-05 18:20:13

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!