Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Halételek
|
||||||
|
||||||
Hozzávalók:
60 dkg busa szelet
40 dkg gomba 2 paradicsom 1 zöldpaprika 3 ek olaj 1 fej vöröshagyma só, bors petrezselyemzöld
Hirdetés
|
||||||
Elkészítés:
A halszeleteket megsózzuk, majd forró olajban mindkét oldalon elősütjük, ezután félretesszük.
A visszamaradt olajon megpirítjuk a kockára vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát.Sózzuk, borsozzuk, petrezselyemzölddel ízesítjük, ezután kevés vizet aláöntve fedő alatt lassú tűzön puhára pároljuk. Amikor majdnem kész, hozzáadjuk a felkarikázott paprikát, és paradicsomot és ebbe a raguba visszahelyezzük a halszeleteket is. Lassú tűzön összepároljuk. Galuskával nagyon finom.
Elkészítési idő:
1,5 óra
|
||||||
id:58 |
2008-12-29 19:52:01 |