Navigáció: Címlap Receptek Halételek Gombás busa

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Halételek

Gombás busa

Hozzávalók:
60 dkg busa szelet
40 dkg gomba
2 paradicsom
1 zöldpaprika
3 ek olaj
1 fej vöröshagyma
, bors
petrezselyemzöld
Hirdetés

Elkészítés:
A halszeleteket megsózzuk, majd forró olajban mindkét oldalon elősütjük, ezután félretesszük.
A visszamaradt olajon megpirítjuk a kockára vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk a felszeletelt gombát.Sózzuk, borsozzuk, petrezselyemzölddel ízesítjük, ezután kevés vizet aláöntve fedő alatt lassú tűzön puhára pároljuk. Amikor majdnem kész, hozzáadjuk a felkarikázott paprikát, és paradicsomot és ebbe a raguba visszahelyezzük a halszeleteket is. Lassú tűzön összepároljuk.
Galuskával nagyon finom.
Elkészítési idő: 1,5 óra
KategóriákKategóriák:
CimkékCimkék:
gomba,  hal,  busa,  ragu
Kedvencekhez adom Ezt a receptet elkészítettem én is Ez a recept tetszik, szavazok rá Elküldöm e-mailben
Ezt a receptet megosztom másokkal
Kedvencekhez adom a recept beküldőjét
Beküldte:
Szandra adatlapjaSzandra

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!

Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Nem vesz részt pontgyűjtésben
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólások (0)Add Comment
Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

busy
id:58
2008-12-29 19:52:01

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!