Navigáció: Címlap Receptek Előételek Fűszeres padlizsántekercsek

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Előételek

Fűszeres padlizsántekercsek

Hozzávalók:
2db padlizsán
1 csokor bazsalikom
2db újhagyma
olivaolaj
2 gerezd fokhagyma
30dkg koktélparadicsom
20 dkg kolbászhús
4 evőkanál parmezán sajt
2 evokanál balzsamecet
2 evőkanál citromlé
,bors
Hirdetés

Elkészítés:
A padlizsánokat megmossuk, a száruk tövét levágjuk, hosszában 6-8 szeletre vágjuk őket, besózzuk, és 10 percig állni hagyjuk.
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. A bazsalikomot leveleire felaprítjuk, az újhagymát vékony karikákra vágjuk, a fokhagymát áttörjük. A paradicsomot meghámozzuk, kimagozzuk, a húsát felaprítjuk.
A kolbászhúsba belekeverjük a parmezánt, a bazsalikomot, az újhagymát, a fokhagymát és a paradicsomot. A padlizsánszeleteket szárazra itatjuk, a kolbászhússal megkenjük és feltekerjük.
Egy tepsit kiolajozunk beletesszük a tekercseket és meglocsoljuk egy kis olajjal. Kevés parmezánt szórunk a tetejére.
A sütőben kb 35-40 percig sütjük. Miután megsült meglocsoljuk balzsamecettel és citromlével, majd kevés borsot szórunk rá.
Elkészítési idő: 45 perc
KategóriákKategóriák:
CimkékCimkék:
Kedvencekhez adom Ezt a receptet elkészítettem én is Ez a recept tetszik, szavazok rá Elküldöm e-mailben
Ezt a receptet megosztom másokkal
Kedvencekhez adom a recept beküldőjét
Beküldte:
teandy adatlapjateandy
Csak pozitívan!
Gasztrokalandor pontok: 400
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólások (0)Add Comment
Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

busy
id:835
2009-10-12 11:26:46

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!