Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Desszertek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, 4 felé osztjuk, 2 lapot készítünk, ezeket megsütjük. A másik két részt összegyúrjuk és egyben sütjük meg. A krémhez a dupla lapot összetörjük, egy nagy tálba tesszük és leöntjük a tejjel. Amikor kihűlt kikeverjük a porcukorral, a kakaóval, kevés rumaromával, vajjal és néhány kanál baracklekvárral. A végén a mazsolát is beleforgatjuk (tehetünk akár darált diót is bele). Az egyik lapot vékonyan megkenjük baracklekvárral, rákenjük a krémet, aztán a másik lapot is megkenjük lekvárral és a lekváros felével a lefelé rátesszük a krémre. A mázhoz a tojásfehérjét néhány csepp citromlével felverjük habnak és belekeverjük a porcukrot és tésztára kenjük.
Elkészítési idő:
2 óra
|
||||||
Kategóriák:
Cimkék:
|
||||||
id:2103 |
2010-04-21 00:53:14 |