Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Olasz
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
Az olívaolajat és a vajat egy serpenyőben felforrósítjuk és közepes lángnál a csíkokra vágott bacont enyhén megpirítjuk,ezután hozzá adjuk a felaprított fokhagymát.
A csirkemellfilét csíkokra vágjuk. Ezt is hozzá adjuk a baconhoz és a fokhagymához,csak úgy mint a felszeletelt gombát. Állandó keverés mellett puhára pároljuk,felöntjük fehérborral és addig főzzük,amíg a fele folyadék elfő. Ekkor hozzáadjuk a karikákra vágott póréhagymát és a tejszínt és tovább forraljuk,míg kissé besűrűsödik. Alacsonyabb lángnál további 2 percig főzzük,sóval és borssal ízesítjük. A tésztát szokásos módon kifőzzük,majd leszűrjük. A szószt a tésztára öntjük és kis lángon 1-2 perc alatt összepároljuk. Tálaláskor megszórjuk parmezánnal. Kínálhatunk hozzá zöldsalátát vagy fűszeres baguettet.
Elkészítési idő:
45 perc
|
||||||
Kategóriák
![]()
Cimkék
![]() |
||||||
id:3307 |
2011-07-02 16:17:13 |