Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Előételek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
Vágjuk a hagymát nagyon apróra, s 3 ek. olíva olajon pároljuk meg. Vigyázzunk, ne barnuljon, csak párolódjon. Majd adjuk hozzá a fehérbort, s főzzük addig, amíg a mennyiség a felére csökken. Keverjük el benne a sáfrányt, majd adjuk hozzá a tejszínt, sót és borsot ízlés szerint, s kis lángon főzzük addig, amíg krémes állagú nem lesz. Ezután egy szűrőn paszírozzuk át, locsoljuk meg vele a spárgát, s már fogyasztható is.
Read more: http://rozmaringescsokolade.blogspot.com/2012/05/feherboros-sparga-es-food-revolution.html#ixzz1uO7bb3mr
Elkészítési idő:
30 perc
|
||||||
id:3721 |
2012-05-09 18:51:06 |