Navigáció:
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek
szilagyi sandor elkészített receptjei
1
A megtisztított babot megmossuk,és két centis darabokra vágjuk,majd enyhén sós vízben a fokhagymával együtt puhára pároljuk.
Amikor...
|
1
1
A savanyú káposztát és a feldarabolt füstölt húst külön-külön kevés felforrósitott olajon megdinszteljük,majd felváltva rétegezve egy...
|
1
Az öntetet összekeverem a füszerekkel.
Az 1.5 kg felkockázott burgonyát sós vizben megfőzöm,lecsöpögtetem,kihütöm.Az almát megtisztitva...
[Saláták]
|
1
Az öntetet összekeverem,a gombát alaposan lecsöpögtetem,és az öntetbe keverem,2-3 órára hütőszekrénybe teszem,hogy az izek...
[Saláták]
|
1
A mártáshoz az alapanyagokat összekeverjük,a retket megmossuk,karikára szeljük és a mártásba keverjük.1-2 órára hütőszekrénybe...
[Saláták]
|
1
A mártáshoz valókat összekeverjük,a céklát nagyon alaposan lecsöpögtetjük,ha nagy szeletek,akkor kisebb darabokra vágjuk és a mártásba...
|
1
A tejfölt,a majonéztnmustárt,cukrot,sót alaposan elkeverjük,a kukoricát lecsöpögtetjük,a mártásba keverjük.
A lilahagymát finomra...
[Saláták]
|
1
A combok bőrét lefejtjük,a forgóknál kettévágjuk.A hagymát nagyon finomra aprítjuk,majd üvegesre pirítjuk.A csirkehúst...
|
1
A karfiolt kitorzsázzuk ugy,hogy a fej egyben maradjon,majd enyhén sós vizben roppanósra főzzük szárával fölfelé,lecsepegtetjük.
Amig...
|
2
1
A tésztához a meggyet megmossuk,kinyomkodjuk,a levét félretesszük.A sütőt 175 fokra melegítjük,a vajat a cukorral és a vaníliás cukorral...
|
1
Boros meggyleves habgaluskával A meggyet kimagozzuk ugy,hogy a szemek egyben maradjanak,a konzerv meggyet lecsöpögtetjük.lábasba szórjuk,2,5dl vizet meg a bort ráöntjük,a...
[Levesek]
|
1
A tojások sárgáját a sóval meg a tejjel kissé felverjük,majd a lisztet is beledolgozzuk.Az olvasztott vajat belecsurgatjuk,a keményhabba vert...
|
1
A hagymát megtisztítjuk, fölaprítjuk. Az uborkát meghámozzuk, hosszában elfelezzük, a magját kikaparjuk és húsát ujjnyi hasábokra...
|
1
A tésztához a tojások sárgáját 2 ek.cukorral fehéredésig keverjük,az elektromos habverővel 3-4 perc.A tojások fehérjét habbá verjük,a...
|
1
A halat 2 ujjnyi szeletekre vágjuk,kissé besózzuk,és fél,egy órára félre rakjuk.
Kb 2 l. vizet fölforralunk,az ecettel és a borral...
[Levesek]
|
1
Paprikás-zöldborsós csirkeleves A füstölt szalonnát kis kockára vágjuk,olajjal meglocsoljuk,kisütjük.A hagymát finomra apritjuk,a szalonnára dobjuk. A csirkét egyenként...
[Levesek]
|
1
A babot megtisztitjuk,majd anélkül,hogy földarabolnánk,enyhén sós,forrásban lévő vizben roppanósra főzzük.
Hideg vizzel...
[Saláták]
|
1
A kukoricár fölengedem,lecsepegtetem és összekeverem a szójacsirával.
Kissé megcukrozom,majd félreteszem.
Finomra vágom a...
[Saláták]
|
1
Felszeletelem az egész tofut vékony csikokra és sorba lerakom egy mélyebb tálba.Ha kell kissé megsózom,bár a tofuban már van belőle.
A...
[Saláták]
|
1
A paprikát sütőben megsütjük,majd kicsumázzuk,bőrét lehuzzuk,húsát csikokra vágjuk.A gombát megtisztitjuk,vékonyan fölszeleteljük és...
[Saláták]
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57