Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Egytálételek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A rizst főzzük meg sós vízben félig puhára, csöpögtessük le, és hagyjuk lehűlni. Pucoljuk meg a zöldségeket, a zellert és a paprikát vágjuk csíkokra, a hagymát pedig vágjuk apró kockákra. A mangót és a kivit hámozzuk meg, és vágjuk falatnyi darabokra. Az ördöghalat mossuk meg, töröljük meg és vágjuk 1-2 cm-es szeletekre. Végül pároljuk mindegy 10 percig citromlében. Ezután csöpögtessük le a halat, szórjunk rá borsot, majd 1 evőkanál diétás növényolajban süssük meg 2 percig minden oldalát, majd sózzuk meg. Közben a körítéshez keverjünk össze ecetet, mézet, borsot és sót ízlés szerint, és adjuk a maradék növényi olajhoz. Keverjük össze a saláta-összetevőkkel, majd az ördöghallal együtt tálaljuk a tányérokon.
Elkészítési idő:
1 óra
|
||||||
Kategóriák:
Cimkék:
|
||||||
id:1563 |
2009-12-03 21:56:26 |