Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Receptek - Egytálételek
1
A szalonnát megtisztítom az esetleges szőrszálaktól. Ezt én mindig erre az alkalomra félretett borotvával tisztítom meg.
Kellemesen sós...
|
5
2
A csíkokra vágott bacon szalonnát serpenyőben kissé megpirítjuk,majd hozzáadjuk a kockára vágott v.hagymát és a gépsonkát.
Hagyjuk...
|
Az alma hibás részeit eltávolítjuk, majd a héjával és magjaival együtt megfőzzük, annyi vízben, amennyi ellepi. Utána leszűrjük, majd...
|
A csirke mellet csíkokra vágom, forró olajba átsütöm.Hozzáadom a feldarabolt almát és a cukkinit.Kicsit megsózom.Pár perc kevergetés...
|
1
1
2
2
A meghámozott almákat lereszeljük,vajon a fehérborral megpároljuk.Egy lábasban vajon,a fehérborral megpároljuk.Fahéjjal,cukorral...
|
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteltem,kiklopfoltam,sóztam.
Egy almát durvára lereszeltem.
Lisztből,tojásból sűrűbb...
|
A csirke mellet vékony csíkokra vágom .Sózom, borsozom, lisztbe forgatom.A tojásba belereszelem az almát. teszek hozzá egy-két kanál tejet A...
|
5
2
1
A combok bőrét lehúzom. A forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom.
A megsózott,...
|
2
1
Jól megmosott burgonyát lecsepegtetjük és minden db-ot egyenként alufóliába csomagolom és közepes sütőben puhára sütjük.
Puha vajat...
|
5
4
1
1
A lisztet, tojássárgát, citromlét, sót, 3ek.ananászlét összekeverem és belerakom a felcsíkozott húst.
Állni hagyom benne fél...
|
2
1
1
1
A húst kiklopfoljuk,sózzuk,borsozzuk.
Egy kiolajazott tepsibe egymáshoz nem nagyon közel lerakjuk.Minden szeletre a karika ananászt...
|
2
A bacont megpirítom, a zsírjában a tojásból tükörtojást készítek. A kobászt, a csiperkét és a rösztit olajban megsütöm. A...
|
2
A szokásos módon kelt tésztát készítünk. Ha megkelt, ujjnyi vastagra nyújtjuk és kiszaggatjuk.
A tepsit kivajazzuk, belerakjuk a...
|
Az átszitált liszt közepébe készítsünk mélyedést, majd ebbe töltsük bele a 1,5 dl vízzel összekevert tojásfehérjéket. Dolgozzuk...
|
2
1
Az aszalt szilvát vörösboros vízbe beáztatjuk.
A mag helyére Medve sajtot töltünk és a szilvákat bacon szalonnába csavarjuk.
Bő olajban...
|
1
1
Ha a káposzta túlságosan savanyú, akkor átmosom.
A húsokat kb. 2 cm-es kockákra vágom.
Forró zsíron átforgatom, hogy minden oldala...
|
A karajt a tetején mélyen bevágjuk. A kimagozott aszalt szilvát vörösborban áztatjuk, alaposan lecsöpögtetjük, majd megtöltjük vele a...
|
Az avokádót kikaparjuk,és durván összetörjük. Sózzuk,borsozzuk.
A tortillalapokat száraz palacsintasütőben mindkét oldalán magas...
|
A babot előző este hideg vízbe áztatjuk. A húst felkockázzuk. Az apróra vágott vöröshagymát és a felszeletelt fokhagymát az olajon...
|
1
A babot puhára főzzük (ha konzervet használunk, akkor csak öntsük le a levét, és mossuk át). Ha megfőtt a bab öntsük le a levet...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57