Navigáció: Címlap Receptek Előételek Diós- Majonézes halkoktél

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Előételek

1
1

Diós- Majonézes halkoktél

Hozzávalók:
50 dkg fagyasztott tengeri hal

őrölt bors
1 citrom leve
1 darabka zeller
6-6 evőkanál kész majonéz és tejföl
1 kiskanál mustár
10 dkg dióbél
1 nagyobb alma
2 közepes csemegeuborka
(salátával díszítjük)
Diós- Majonézes halkoktél képes recept
Elkészítés:
A halat megborsozzuk sózzuk, egy kis lábasba ujjnyi magasan vizet engedünk, egy kevés citromlével ízesítjük , majd a halat megpároljuk benne. ezután leszűrjük és megvárjuk míg kihűl.
A zellert megtisztítjuk, csíkokra vágjuk, enyhén sós, citromos vízben puhára főzzük, majd leszűrjük.
A majonézt a tejföllel összekeverjük, kissé megsózzuk, megborsozzuk, egy kevés citromlével meg mustárral ízesítjük, majd a durvára vágott diót is belekeverjük.
Az alma magházát kimetsszük, húsát az uborkával együtt felcsíkozzuk. Az ízes mártásba keverjük, a puha zellert meg a kisebb darabokra tördelt halat.saláta levélkével bélelt tálba tesszük.
Elkészítési idő: 45 perc
Kedvencekhez adom Ezt a receptet elkészítettem én is Ez a recept tetszik, szavazok rá Elküldöm e-mailben
Ezt a receptet megosztom másokkal
Kedvencekhez adom a recept beküldőjét
Beküldte:
Szoszke adatlapjaSzoszke

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!

Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Gasztrokalandor pontok: 210
Kedvencekhez adta (1):
Szoszke
Elkészítette (1):
Szoszke
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólások (0)Add Comment
Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

busy
id:1398
2009-11-26 03:25:56

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!