Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Előételek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A halat megborsozzuk sózzuk, egy kis lábasba ujjnyi magasan vizet engedünk, egy kevés citromlével ízesítjük , majd a halat megpároljuk benne. ezután leszűrjük és megvárjuk míg kihűl.
A zellert megtisztítjuk, csíkokra vágjuk, enyhén sós, citromos vízben puhára főzzük, majd leszűrjük. A majonézt a tejföllel összekeverjük, kissé megsózzuk, megborsozzuk, egy kevés citromlével meg mustárral ízesítjük, majd a durvára vágott diót is belekeverjük. Az alma magházát kimetsszük, húsát az uborkával együtt felcsíkozzuk. Az ízes mártásba keverjük, a puha zellert meg a kisebb darabokra tördelt halat.saláta levélkével bélelt tálba tesszük.
Elkészítési idő:
45 perc
|
||||||
|
||||||
id:1398 |
2009-11-26 03:25:56 |