Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57
Receptek - Diétás ételek
A sütemény sokkal finomabb, mint amilyennek kinéz! :)
A zabpelyhet szárazon megpirítom, majd darálóban vagy turmixban néhány másodpercig...
|
1
A káposztát vágjuk vékonyra, a répát pedig julienne-re. A hagymát szintén vékonyra szeleteljük fel. A zöldségeket keverjük össze a...
|
A tojásokat a cukorral – tűzőn – lassan habosra verjük, utána hozzáadjuk apránként a lisztet és a kikent püspökkenyér formában...
|
A csirkecombokat sózva, borsozva 1 éjszakára a hűtőbe tesszük pácolódni. A felhevített olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát,...
|
1
A brokkolit rózsáira szedjük, alaposan megmossuk, és kevés, enyhén sós vízben megpároljuk. (A mélyhűtöttet nem kell előtte felengedni.)...
|
2
1
Az egész tojásokat a cukorral magas fordulatszámon addig verem,ameddig masszív alapot nem kapok. Korábban én is a hagyományos ...
|
1
1
A halat megborsozzuk sózzuk, egy kis lábasba ujjnyi magasan vizet engedünk, egy kevés citromlével ízesítjük , majd a halat megpároljuk...
|
3
A hozzávalókat keverőtálba tesszük,jól összekeverjük.
Egy kb. 25x35 cm-es tepsit kizsírozunk,lisztezünk,és ebbe öntjük a masszát....
|
1
1
1
Felkockázzuk a szalonnát, majd amikor zsírjára pirult, rátesszük a felaprított hagymát. Amikor ez is lepirult, rátesszük a felkockázott...
|
Sós vízben főzzük puhára a parajt, majd csepegtessük le, és nyomkodjuk ki. Keverjük hozzá a vaj felét, sózzuk, borsozzuk, és...
|
1
Hámozzuk meg a narancsot, vágjuk szeletekre majd kockákra. A szőlőszemeket vágjuk félbe és vegyük ki a magjukat. A fél almát vágjuk...
|
1
A fokhagymákat keresztben félbevágom, vágott felükkel felfelé tepsibe teszem. Meglocsolom az Oliva olajjal, megszórom kakukkfűvel....
|
1
A rizst megfőzöm, hagyom langyosra hűlni. A paprikát apró kockákra vágom, összekeverem a tojással és a rizzsel. Fűszerezem. Diónyi...
|
1
1
A csirkemellet felkockázom. Összekeverem a mustárt, az étolajat, a pirospaprikát, a koriandermagot, a kakukkfüvet, a sót és a borsot. Ebben a...
|
2
1
Hámozzuk meg, és kockázzuk fel a paradicsomot, vágjuk apróra a zöldpaprikát, az uborkát és a hagymát is. A paradicsomból, paprikából és...
|
3
A hagymát lereszelem, a gombát felaprítom (szeletelem vagy kockázom), kevés olajon megpirítom őket. A tököt lesózom, hogy levet engedjen,...
|
1
Levágjuk a paradicsom száras végét, és kiskanállal kivájjuk a belsejét, majd belül sózzuk és borsozzuk.
A vékonyra szeletelt gombát...
|
3
A tojássárgákat a fruktózzal habosra keverjük, belekeverjük az olajat, és a tejet, a liszttel elkevert sütőport és óvatosan beleforgatjuk...
|
Vágjuk az ördöghal (vagy bármilyen más, kemény húsú hal megfelelő) húsát nagyobb kockákra. Keverjük össze az olajat az aprított...
|
Minden kezdet nehéz, mint tudjuk, nos, ez alól a házi kukoricaliszt sem kivétel, ugyanis valahogy kukoricaszemeket kell szereznünk, tehát,...
|
Notice: Undefined index: HTTP_ACCEPT_LANGUAGE in /home/gasztro/public_html/modules/mod_metamod/helper.php on line 57