Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Egytálételek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A húst megmossuk, majd kb. 2-3 cm kockákra vágjuk. A szalonnát is felkockázzuk, majd felváltva a csirkékkel nyársra húzzuk. Egy tálban a tojást felverjük, adunk hozzá lisztet, sört, kevés sót, felöntjük a tejjel és jó kikeverjük.
A nyársakat először megforgatjuk lisztben majd a sörös tésztában és forró olajban kisütjük. Egy konyhai papírtörlőn lecsöpögtetjük majd friss salátával tálaljuk
Elkészítési idő:
45 perc
|
||||||
Kategóriák
![]()
Cimkék
![]() |
||||||
id:1317 |
2009-11-13 20:21:56 |