Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Egytálételek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
A megtisztított aprólékot annyi vízben tesszük fel főzni, hogy ellepje. Az almát megtisztítjuk, félbevágjuk, magházát eltávolítjuk, majd felkockázzuk, s ha már a hús majdnem puha, hozzáadjuk. Sóval, szegfűszeggel, reszelt citrom héjával ízesítjük. A margarinból, lisztből világos rántást készítünk, felengedjük a tejjel, és berántjuk vele a megpuhult csirkét. A tejfölben elkeverjük a fehérbort, az egész citrom levét, ízlés szerint ízesítőt adunk hozzá, és az almás aprólékra öntve még egyszer kiforraljuk.
Tálaláskor petrezselymes főtt burgonyát kínálunk mellé.
Elkészítési idő:
2 óra
|
||||||
Kategóriák:
Cimkék:
csirkecomb
fehérbor
|
||||||
id:892 |
2009-10-15 14:09:19 |