Navigáció: Címlap Receptek Egytálételek Csirkecomb almamártásban

Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!

Receptek - Egytálételek

1

Csirkecomb almamártásban

Hozzávalók:
40 dkg csirkecomb
50 dkg alma
1 evőkanál margarin
2 evőkanál liszt
1 dl tej
1 dl tejföl
1 dl asztali fehérbor
Szegfűszeg
1 citrom reszelt héja
Hirdetés

Elkészítés:
A megtisztított aprólékot annyi vízben tesszük fel főzni, hogy ellepje. Az almát megtisztítjuk, félbevágjuk, magházát eltávolítjuk, majd felkockázzuk, s ha már a hús majdnem puha, hozzáadjuk. Sóval, szegfűszeggel, reszelt citrom héjával ízesítjük. A margarinból, lisztből világos rántást készítünk, felengedjük a tejjel, és berántjuk vele a megpuhult csirkét. A tejfölben elkeverjük a fehérbort, az egész citrom levét, ízlés szerint ízesítőt adunk hozzá, és az almás aprólékra öntve még egyszer kiforraljuk.
Tálaláskor petrezselymes főtt burgonyát kínálunk mellé.
Elkészítési idő: 2 óra
CimkékCimkék:
csirkecomb fehérbor
Kedvencekhez adom Ezt a receptet elkészítettem én is Ez a recept tetszik, szavazok rá Elküldöm e-mailben
Ezt a receptet megosztom másokkal
Kedvencekhez adom a recept beküldőjét
Beküldte:
deaside adatlapjadeaside
A dolgokat néha nem azért nem merjük megcsinálni, mert nehezek, hanem azért nehezek, mert nem merjük megcsinálni őket.
Gasztrokalandor pontok: 4000
Kedvencekhez adta (1):
TraRita
Szólj hozzá Te is!
Hozzászólások (0)Add Comment
Kérjük, hogy jelentkezz be, ha hozzá kívánsz szólni. Ha még nincs fiókod, akkor regisztrálj!

busy
id:892
2009-10-15 14:09:19

Hibabejelentés

Kérünk, ha hibát találsz az oldalon írd meg nekünk a Kapcsolat menüpont alatt vagy a Fórumon, hogy minél hamarabb ki tudjuk javítani.

Köszönjük a segítséged!