Navigáció:
Válogass kedvedre közösségi receptgyűjteményünkben!
Töltsd fel te is kedvenc ételeid receptjét, képét, hogy mások is kipróbálhassák!
Receptek - Desszertek
|
||||||
|
||||||
Elkészítés:
Elkészítjük a tésztát: A lisztet, a sütőport, a porcukrot, egy pici sót, a margarint, 1 tojássárgáját összedolgozzuk annyi tejfölel, hogy szép, sima tésztát kapjunk. Egy tepsit margarinnal kikenünk, liszttel beszórunk és belesimítjuk a tésztát úgy, hogy pereme legyen. A tésztát megszórjuk egy kevés zsemlemorzsával, és rátesszük a kimagozott cseresznyét. A tetejét ismét megszórjuk zsemlemorzsával vagy dióval kevert porcukorral. 2 tojássárgát habosra keverünk 2 evőkanál cukorral, 1 dl tejföllel, 2 evőkanál rétesliszttel és 3 tojás kemény habjával. A habos keveréket a cseresznyére öntjük, és előmelegített sütőben rózsaszínre sütjük.
Elkészítési idő:
1,5 óra
|
||||||
Kategóriák:
Cimkék:
|
||||||
id:1108 |
2009-11-01 17:48:39 |